Ja ha completat el 0% d'aquesta enquesta
Avís: l'execució de JavaScript està desactivada en el navegador. És possible que no puguis respondre totes les preguntes de l'enquesta. Verifica els paràmetres del vostre navegador.

Efecte E – Ensenyem als nostres fills/es a gestionar les emocions

 

 

 

En compliment de la normativa de protecció de dades (RGPD 679/201 i LOPDGDD 3/2018) l'Ajuntament de Rubí com a responsable del tractament informa que les dades recollides mitjançant el present formulari seran utilitzades en la gestió de les activitats organitzades pel servei d’Educació d'acord amb el compliment de les funcions públiques conferides al responsable.

 

Les dades recollides seran conservades mentre duri la finalitat per la qual van ser recollides i mentre se'n puguin derivar responsabilitats legals d'acord amb les normatives aplicables al sector públic local.

 

Així  mateix les dades no seran cedides a tercers excepte en el cas d'obligació legal. Si ho desitja pot exercir els drets d'accés, rectificació, oposició, supressió, limitació del tractament i portabilitat de les dades si s'escau, mitjançant sol·licitud escrita i signada tant presencialment a la Oficina d'atenció a la ciutadana, com per escrit a la següent adreça: 

 

Ajuntament de Rubí

Plaça Pere Aguilera, 108191

Rubí

 

Així mateix, si considera que els seus drets de protecció de dades han estat vulnerats es pot dirigir a l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades www.apdcat.gencat.cat.